Retki Helsinkiin 14.5.2022!

Chers membres

Hyvinkään Suomi-Ranska yhdistys järjestää toimintasuunnitelmaan kirjatun kevätretken Helsinkiin lauantaina 14.5.2022. Retken ohjelma on seuraava:

Lähdetään matkaan Hyvinkään rautatieasemalta klo 12.04 junalla (kokoonnutaan asemalla, kukin hankkii lippunsa itse).

Vieraillaan ensin Ranskan Instituutissa Yrjönkadulla, jonne tilataan esittely klo 13. Tutstumme instituutin tarjontaan ja kirjastoon ja otamme selvää, millaisia palveluja instituutilla on ranskan kielen harrastajille.

Instituutin jälkeen käymme kahvilla Chez Janet -nimisessä ranskalaisessa teehuoneessa Bulevardilla.

Pariisilainen teetalo ja kahvila, Chez Janet, on upea, värikäs ja ihastuttava ranskalainen kahvila Bulevardilla. Aidot pariisilaiset macaronsit ja Marie Antoinette teet maistuvat vaativaankin makuun. Chez Janet on erikoistunut aitoihin ranskalaisiin tuotteisiin, joiden avulla Suomessa asuvat ranskalaiset tuntevat olonsa kotoisaksi ja Ranskan ystävät voivat kerrankin tuntea olevansa unelmiensa kohteessa Ranskassa. Chez Janet tuo luoksesi ranskalaisia tuoksuja, makuja ja tyylejä.”  https://www.chezjanet.fi

Vierailun jälkeen halukkaat voivat vielä jatkaa Helsingissä ostoksille/sukulaisille/näyttelyihin, mutta yhteinen ohjelmamme päättyy sinne.

Retkelle ilmoittaudutaan sihteeri Aki Korpelalle viimeistään tiistaina 10.5.2022, aki.korpela@iki.fi

 

Vieritä ylös